Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toonaangevend in griendhout, al ruim zestig jaar. Van Schaik is gespecialiseerd in de vervaardiging van griendhout-gerelateerde producten – onder andere zinkstukken, beschoeiingen en stuifschermen – en gebruikt hiervoor rijshout van eigen plantages en uit natuurgebieden. Ook hebben wij alle specialistische kennis en materieel in huis om onze producten te plaatsen, waarmee wij onze opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Het oude ambacht komt nog elke dag in onze werkzaamheden terug, maar daarnaast zoeken wij continu naar manieren om onze producten nóg verder te verbeteren. Innovatie en traditie gaan bij ons dus hand in hand. Duurzaamheid is daarbij een essentiële factor. De in eigen beheer ontwikkelde en geproduceerde Schaikmat (linkje) is hier een mooi voorbeeld van.

Goede producten leveren is één ding, een goede dienstverlener zijn is een tweede. Daarom denken wij altijd met u mee om tot de beste oplossing te komen. Een oplossing gebaseerd op uw situatie en wensen en onze expertise. Dát is Van Schaik.

nl_NLNederlands