Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een overzicht van onze producten

Zinkstukken

Eén van onze kernactiviteiten is het leveren en aanbrengen van zinkstukken. Specialistisch werk, waarvoor wij wilgenhout uit natuurgebieden en van onze eigen plantages gebruiken. Een natuurproduct, dus duurzaam! Naast de vervaardiging kunnen wij ook voor het aanbrengen van de zinkstukken zorgen: van het verslepen van de zinkstukken naar de afzinklocatie tot het daadwerkelijke afzinkwerk.

Schaikmat

De in eigen beheer ontwikkelde Schaikmat is een multifunctionele, stevige mat van wilgentenen, die op veel locaties toepasbaar is. De duurzame mat kan worden gebruikt als oeverbescherming – en is daarmee in de kwetsbare, nog onbegroeide fase een uitstekend alternatief voor een beschoeiing! – of als drijvend eiland met ecologische meerwaarde en aanzichtverfraaiing.

Beschoeiingen

Om afgekalfde oevers tegen te gaan schakelt u ons in voor het plaatsen van beschoeiingen. Wij leveren het benodigde materiaal én hebben de vakkennis, ervaring en het materieel in huis om de beschoeiing vakkundig aan te brengen.

Stuifschermen

Voor de aangroei van duinen, het vrijhouden van paden en het reguleren van verstuiving worden stuifschermen toegepast. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van zowel rieten als rijshouten stuifschermen. Specialistisch werk, dat u met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Onderstammen

Kwalitatief hoogwaardige Salix onderstammen: wij leveren ze in elke gewenste maat en van diverse Salix rassen. De onderstammen komen van onze eigen plantages, zijn met de hand geselecteerd en kunnen ook in kleinere hoeveelheden worden afgenomen.

Tuindecoratie

Griendhout is een prachtig natuurproduct, dat uitstekend toepasbaar is in de tuin! Een goed voorbeeld zijn natuurlijke wilgenschuttingen: een mooi én milieuvriendelijk alternatief voor ‘standaard’ schuttingdelen.

Cultuurtechnisch onderhoud

Cultuurtechnisch onderhoud van grienden (onder andere in getijdegebieden) vraagt expertise en specifiek materieel. Van Schaik weet exact wat nodig is om een gebied optimaal te onderhouden.

Diensten

Naast de hierboven genoemde producten leveren wij ook specifieke diensten. Zo kunt u onze VCA-gecertificeerde werknemers inschakelen en gebruikmaken van ons specialistisch materieel.
nl_NLNederlands